Начало Спорт Футбол „ММ Севлиево“ спечели втория кръг на Пета група

„ММ Севлиево“ спечели втория кръг на Пета група

1397

Второто завъртане в предварителна група III определи трите състава, които ще продължат към втората фаза на традиционния турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово.

След победата над коравия състав на „Дестима лес“ на старта, във втория кръг, доста изненадващо, отборът на „Титан гард“ не успя да се справи със „Севлиево 2017“, завършвайки на равно 2:2. „Севлиево 2017“ запази първото място с 4 точки и по-добра голова разлика от „Титан гард“, а трети с 3 точки е отборът на „Дестима лес“, който във втория кръг отнесе „Спарта“ с 9:0.

В група IV вторият кръг донесе цели 19 гола. След фалстарта и загубата с 3:5 от „ФК Старо село“, габровско-софийската селекция на „Pasta Gabrovo“ записа убедителен успех в мача с „Рио“ с 10:1. Очакванията за оспорван мач между „Стеф“ и „ФК Старо село“ не се оправдаха. Отборът на Павлин Колев разгроми „староселци“ със 7:1.

Отборът на „ММ Севлиево“ спечели предсрочно предварителна група V. Селекцията на Михо Боев записа още една победа и възползвайки се от второто поредно равенство на вицешампиона „Шести участък“ си гарантира първото място в групата. Севлиевци победиха с минималното 1:0 отборът на „11-то“.

В другия мач от втория кръг в групата „ВиК“ и „Шести участък“ направиха оспорвана битка, която завърши без победител – 1:1.

В група I започна третото завъртане. Първа победа в турнира записа третият в миналогодишното издание на надпреварата „Копакабана“. Селекцията на Климент Велев надигра с 5:0 „Черните орли“.

Днес е другият двубой от третия кръг в групата между „Карата ауто“ и „Класиците“. Във временното класиране начело е „Делта гард“ с 6 точки, „Карата ауто“, Копакабана“ и „Класиците“ имат по 3, а „Черните орли“ са с три загуби до тук.