Начало Новини Благотворителност Атрактивни награди очакват участниците в празничната благотворителна томбола в Севлиево

Атрактивни награди очакват участниците в празничната благотворителна томбола в Севлиево

1266

За първа година на Празника на тиквата в Севлиево ще се проведе благотворителна томбола, която ще подкрепи деца и младежи в неравностойно положение. Билетите на стойност 1 лв. могат да бъдат закупени на 14 октомври от специално обособен кът на площада пред Общината от 11:00 до 19:00 часа.

Участниците могат да спечелят атрактивни награди като LED телевизор, матрак и възглавници от фирма „Паралел“ ЕАД, аксесоари за баня от „Идеал Стандарт-Видима“ АД и още много други, осигурени от севлиевските фирми „Росица“ АД, бензиностанции „Шопов“, хотел „Севлиево Плаза“, Хотел „Хелиос“, „Гурме Спайс“, „Ядки Детелина“ ЕООД и „Книжарница „М-ПРЕС“ ООД и др.

Тегленето на печелившите билети ще бъде същата вечер от 19:00 до 21:00 ч., по време на празничния концерт. Задължително условие е техните притежатели да присъстват лично, за да получат своята награда.

Всички средства, събрани от томболата, ще бъдат дарени за закупуване на храна, дрехи и обувки на нуждаещи се деца и младежи от центровете за настаняване от семеен тип в Севлиево.