Начало Новини Бизнес Заплатете битовите си и други сметки от вкъщи

Заплатете битовите си и други сметки от вкъщи

1115

Уважаеми читатели,

Предвид така създалата се в държавата ни и в света кризисна ситуация, и от безкористна и искрена грижа за здравето и живота ви (тази статия не е платена реклама), ви напомняме, че не е необходимо да напускате дома си, за да заплатите битовите си сметки (ваши и/или на ваши роднини и/или приятели, които са технически неспособни по една или друга причина).

Може да направите това от удобството и безопасността на дома си с телефонната апликацията на вашата банка, мобилен оператор и/или чрез онлайн/мобилната платформа еPay.bg, както на български, така и на английски език.

ePay.bg е електронната платформа на EasyPay, с чийто каси за плащане много от вас са запознати или вече използват.

Лесно е:

  1. Регистрирайте се онлайн тук или изтеглете съответното приложение за вашия iOS или Android мобилен телефон/таблет.
  2. Добавете ваша банкова карта.
  3. Регистрирайте абонатните си номера, към търговеците, към които искате да платите.
  4. Извършете плащанията си.

Научете повече за плащането на:

Изберете най-удобния за вас начин да изпратите пари на ваши близки или контрагенти:

За ePay.bg

През Октомври 1999 г. стартира българската система за електронни плащания ePay.bg. На 19 ноември 1999 г. е извършено първото плащане с дебитна банкова карта в български интернет магазин. От стартирането си системата придобива все по-голяма популярност и доверие сред крайните потребители, като резултат от усилията ни да отговаряме в максимална степен на нуждите на клиентите и да предлагаме онлайн услуги, базирани на най-съвременните информационни технологии.

Чрез ePay.bg могат да се извършват плащания на стоки или услуги към регистрирани търговци и да се нареждат преводи към други лица с банкови карти и Микросметки.

Оператор на системата е „Ипей“ АД. Дружеството е регистрирано в Република България със седалище и адрес на управление гр. София, ул. „Иван Вазов” No.16, вписано в търговския регистър с ЕИК 131409398. Основната дейност на “Ипей” АД е свързана с предоставяне на услуги по обработка на плащания с банкови карти и на банкови транзакции в отворени мрежи, електронна търговия и сигурност на предаваната чрез интернет информация.

„Ипей“ АД е сертифициран доставчик на услуги (Level 1 Service Provider) в съответствие с международния стандарт за информационна сигурност при картови трансакции PCI DSS.

Дружеството е оператор и на системата за плащане с банкови карти чрез банкомат (B-pay) и на системата за автоматично плащане на периодични сметки и SMS известяване за извършени транзакции с банкови карти, която се ползва от картодържателите на банки-партньори.

„Ипей“ АД e регистриран представител на платежната институция „Изипей“ АД по предоставяне на платежни услуги, свързани с изпълнение на платежни операции чрез платежни карти, кредитни преводи и внасяне и теглене на пари от сметки, обслужвани от “Изипей” АД.

Адрес:

ePay.bg
ул. „Иван Вазов“ No.16
София 1000

Тел.: ….02-451-08-80
…………….02-921-08-80
e-mail: office@epay.bg