Начало За Забава Театър Община Севлиево кани на спектакъла “Завещанието на целомъдрения женкар”

Община Севлиево кани на спектакъла “Завещанието на целомъдрения женкар”

1491

По случай Деня на християнското семейство, Община Севлиево подарява на севлиевци невероятното преживяване с постановката на театъра на Българската армия “Завещанието на целомъдрения женкар”.

Заповядайте на 21 ноември 2017 г. (вторник), от 19:00 ч. в Дома на културата “Мара Белчева” и се насладете на актьорското майсторство на Васил Михайлов, Гергна Данданова, Тигран Торосян и Леонид Йовчев.

Вход свободен.

Завещанието на целомъдрения женкар

Автор: Анатолий Крим
Постановка: проф. д-р Ивайло Христов
Сценография: Владимир Шишков
Участват: Васил Михайлов, Гергана Данданова, Тигран Торосян и Леонид Йовчев.

Най-желаният мъж в живота на много жени, Дон Жуан е достигнал края на дните си. Безбожникът се изповядва за своя жизнен път и разкрива шокираща тайна. Можем ли да му вярваме? Какво не знае светът за най-великия любовник на всички времена? Ще си отиде ли заедно с него и любовта като изкуство и поезия? И накрая – какво е любовта?

В това вълнуващо разбулване на тайни и лъжи ще ви води интригата на пиесата „Завещанието на целомъдрения женкар”. Мистерията на Дон Жуан е въплътена в мощния актьорски талант на Васил Михайлов, който несъмнено притежава харизмата на покорител и съблазнител. Блестящи партньори на неговата професионална класа са младите звезди на театъра Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян. Може би Дон Жуан не е това, което беше? Какъв е Дон Жуaн? Една вечер в театъра с една история, захранена от един вековен мит…