Начало Новини Криминална хроника 28-годишен севлиевец зад волана след коктейл от наркотици

28-годишен севлиевец зад волана след коктейл от наркотици

1324

Вчера преди обед около 9.25 ч., на кръстовището между ул. „Стара планина“ и ул. „Н. Д. Петков“ „Фолксваген“, управляван от 28-годишен мъж от Севлиево и товарен „Фолксваген Транспортер“, управляван от 33-годишен мъж от Дебелец са участвали в пътни произшествие. При инцидента са пострадали водачът на лекия автомобил /с контузия на дясна колянна става/ и спътникът му /с разкъсно-контузна рана на дясното ухо и охлузване на главата/, както и двама мъже, пътували в товарния автомобил /единият – с контузия на главата, другият – с фрактура на ребро и охлузвания по главата/.

Всички са прегледани в ЦСМП-Севлиево и след оказана им медицинска помощ са освободени за домашно лечение. Водачите не са употребили алкохол.

При проверката за употреба на наркотични вещества, техническото средство отчело нулев резултат за водача на товарния автомобил и положителен резултат за употреба на амфетамин, метамфетамин и канабис за водача на лекия автомобил. Срещу водача на лекия автомобил е започнато бързо полицейско производство.