Начало За Забава Театър Семейната комедия „Лили рибката“ на севлиевския режисьор Ясен Григоров ще бъде показана...

Семейната комедия „Лили рибката“ на севлиевския режисьор Ясен Григоров ще бъде показана предпремиерно в града

1697

Международният кинофестивал „Смешен Филм Фест“ ще зарадва всички на филмовото изкуство, анимацията и комедийния жанр на 21 и 22 октомври 2017 г. (събота и неделя) в НЧ „Развитие – 1870” и салона на Кино „21 век”. Желаещите могат да посетят четирите прожекции, с които фестивалът ще гостува в Севлиево, могат да го направят безплатно.

В събота от 11:00 ч. децата ще станат част от невероятните приключения на Дороти с руския анимационен филм “Фантастичното пътешествие до Оз”, a от 18:00 ч. се подгответе за спиращи дъха костюми, богати визуализации и забавления на ръба на закона с Пенелопе Крус и „Кралицата на Испания“.

В неделя 11:00 ч. за най-малките е предвидена прожекцията на „Щъркелчето Ричард“ – анимационна копродукция на Германия, Белгия, Люксембург и Норвегия, която проследява епичното пътешествие към Африка на, мислещото се за щъркел, врабче и неговите невероятни спътници.

От 18:00 ч. зрителите ще имат удоволствието да се насладят на предпремиерната прожекция на семейния филм на Ясен Григоров “Лили рибката” с участието на: Татяна Лолова, Койна Русева, Калин Сърменов, Николай Урумов, Елена Кабасакалова и др. Младият севлиевски режисьор Ясен Григоров е изключително развълнуван да представи лентата в родния си град, а коя от звездите във филма ще зарадва своите почитатели – засега все още се пази в тайна. Едно е сигурно – съгражданинът ни ще дойде с подкрепление.

„Лили рибката“ е филм, който се обръща към децата, но ангажира и възрастните. Той поставя въпроси, от чиито отговори се интересуват както съвременните подрастващи, така и техните родители. Приказка за отговорни родители и чувствителни деца, история с фантастични герои и любов във всичките ѝ форми.

Вход – свободен!