Начало Спорт Футбол Тоци ще гони място в Топ 3 със Севлиево

Тоци ще гони място в Топ 3 със Севлиево

1375

Новият старши треньор на Севлиево Анатоли Тонов-Тоци е имал вчера разговор с клубното ръководството, коeто е поставило пред него конкретна цел – класиране в Топ 3 на Северозападната Трета лига. След есенния полусезон отборът е 7-и с 24 т. /22:18/. Задачата пред Тонов и новите му възпитаници е през пролетта да стопят изоставането си, още повече, че отборите пред тях са наредени през точка-две. Целта не е непостижима, тъй като вторият Бдин е с 32 т., т.е. само с 8 повече.

„Седмото място наистина не приляга на тим като Севлиево. За постигането на поставената ми цел ще разчитам на настоящите футболисти, но ще търся варианти и за няколко попълнения от региона, които да вдигнат нивото на отбора. Започваме подготовка на 17 януари. Тя ще премине изцяло в Севлиево. Ако метеорологичната обстановка се влоши ще търсим алтернативни терени наоколо”, каза Тонов.

Ръководството на Севлиево е амбицирано през пролетта отборът да играе важна роля в шампионата. Издръжката на тима е обезпечена, благодарение на благодетеля Цецо Ботев, подвизаващ се също така като футболист и общинската управа начело с кмета д-р Иван Иванов, който е и президент на клуба.