Начало Новини Здраве Децата творят в цветовете на трибагреника за in vitro бебе на фестивала...

Децата творят в цветовете на трибагреника за in vitro бебе на фестивала “Семе българско“

1334

Да станем част от една изключителна кауза – благотворителният базар „Шанс за бебе“, в подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми, канят организаторите на тазгодишното четвърто издание на националния фестивал „Семе българско“. Призивът е към децата на Севлиево и техните родители, а идеята е да сътворим с ръцете си и сърцето си изделие на тема българският национален трибагреник.

Предметите могат да бъдат различен тип изкуство и ръкоделие – рисунка, пано, фигура от глина, бижу, плетиво, аксесоар, украса за дома, сладки и др. Готовите продукти за благотворителният базар ще се събират на 7 април, от 9:00 до 17:00 часа в Младежки център, намиращ се на ул. „Канлъ дере“ №14 в Севлиево.

Нека дадем своя принос, сбъдвайки мечтата на още едно семейство да си има дете! Нека цветовете от българско знаме – бяло, зелено и червено, са общият и обединяващ символ между всички изделия, също както тази благородна кауза обединява всички българи!

Идеята и базарът „Шанс за бебе“ се организират от рекламна агенция „Елмазови“, Община Севлиево, партньорите от Фондация „Искам бебе“ и Движението за национална кауза – ДНК. Успешната инициатива от предишните фестивали вече има своя резултат – роди се първото бебче с помощта на събраните средства.