Начало Новини Политика Цветан Цветанов в Севлиево

Цветан Цветанов в Севлиево

1125

Цецка Цачева не се промени нито за момент и остана земен човек, който работи за проблемите, както на своите съграждани, така и на всички български граждани. Това е най-ценното ѝ качество. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Севлиево.
“Цецка Цачева е първата жена председател на Народното събрание и тя е достойна да бъде първата жена президент на България. Дори при избирането ѝ за председател на парламента, останалите политически сили са я подкрепили – това е доказателство за тяхната оценка за качествата, които притежава Цецка Цачева. Видяхте между 41-вото Народно събрание и 43-тото Народно събрание какво се случваше в 42-рия парламент. БСП с председател на Народното събрание Михаил Миков направиха невъзможна работата на българския парламент”, заяви Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че президентската двойка на ГЕРБ ще се срещне с гражданите в цялата страна като обиколи 200 населени места само за месец. “Другите кандидати се срещат само с определени хора, докато ние от ГЕРБ се срещаме с българските граждани по площадите, по улиците, в препълнените зали. Ние имаме достойнството да ги гледаме в очите, да говорим за проблемите и за решенията. Това е силата на ГЕРБ- за нас на първо място са гражданите”, подчерта Цветан Цветанов. Той благодари на жителите на Севлиево за подкрепата им за втори кметски мандат на д-р Иван Иванов. По думите му, тази категорична подкрепа за ГЕРБ в страната, дава увереността, че Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще бъдат избрани за президент и вицепрезидент на България още на първи тур.

Цветан Цветанов благодари и на областния координатор на ГЕРБ в Габрово и депутат Цветомир Михов, на кметовете от ГЕРБ, на успешния вицепремиер Томислав Дончев и на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков за грижите и усилията, които полагат за гражданите както в област Габрово, така и в цялата страна.