Начало Новини Благотворителност “Севлиево 21 век” обявява дарителска кампания заради CoViD-19

“Севлиево 21 век” обявява дарителска кампания заради CoViD-19

984

Най-голямата неправителствена организация в община Севлиево, сдружението на бизнеса “Севлиево 21 век”, обяви дарителска кампания за подпомагане на МБАЛ “Д-р Стойчо Христов”.

От Управителния съвет на сдружението разпространиха следния призив:

Уважаеми колеги, приятели, съмишленици и съграждани,

Живеем в трудно време – пандемията от корона вирус отнема човешки животи в цял свят и застрашава здравето на стотици хиляди души. Принудени сме да спазваме ограничения, за които доскоро дори не сме помисляли, но това е единственият начин да запазим здравето си, както и здравето на всички около нас.

Като организация, която винаги е била отворена към нуждите на хората, но и като граждани, за които здравето и живота са на първо място, Управителният съвет на бизнес сдружение „Севлиево 21 век“ взе решение да откликне на призива на Министерство на зравеопазването за набиране на дарения, с които да бъдат закупени респираторни апарати за нашите болници.

Ние, членовете на сдружение „Севлиево 21 век“, поставяме началото на дарителска кампания за набиране на средства, за подпомагане на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ гр. Севлиево в извънредната ситуация на COVID-19.

Дарения могат да се правят както следва:

Алианц Банк България АД
BIC
: BUINBGSF
IBAN: BG18 BUIN 9561 1000 326 459

С благодарност към всички, които ще откликнат, Ви призоваваме да спазвате стриктно препоръките на здравните власти!

Вярваме, че скоро животът ни ще се върне към нормалния си ритъм, а дотогава Ви желаем да пазите вашето и на останалите здраве!

Заедно ще се справим!

Управителен съвет на бизнес сдружение „Севлиево 21 век