Начало За Забава Музика С „габровска шега“ от Криско Иван Димитров от Севлиево продължава към големите...

С „габровска шега“ от Криско Иван Димитров от Севлиево продължава към големите концерти в „X Factor“

1404

С „габровска шега“ от своя ментор Криско 19-годишният севлиевец Иван Димитров продължава към големите концерти в „X Factor“.

В къщите на съдиите Иван Димитров изпълни песента на „Backstreet Boys“ „Incomplete“ пред своя ментор Криско и пред голямата естрадна певица Йорданка Христова. В типичния за габровеца стил коментарът на Криско непосредствено след изпълнението на Иван беше „Голям звяр“.

„Габровската шега“ дойде в момента, когато Криско трябваше да съобщи решението си дали Иван продължава към големите концерти или не. „Със сигурност смятам, че си най-добрият вокал в петия сезон на „X Factor“ – започна обнадеждаващо Криско. Веднага след това обаче последва критиката към него – според Криско другите участници в шоуто се вълнуват повече, а за Иван това сякаш е поредният конкурс, на който се явява. „Имам чувството, че на всички концерти ще бъдеш един и същ. Ти напускаш „X Factor“ – беше присъдата на Криско. Но само за миг… Иван не успя да сдържи радостта си, когато Криско изненадващо каза: „Бъзикам се, продължаваш напред, защото си топ. Да знаеш, че габровските шеги понякога са такива“.

Пред камерата на „X Factor“ менторът от Габрово Криско обясни своята шега с традиционното съревнование между Габрово и Севлиево: „Аз съм от Габрово и ако не изпържа някой от Севлиево, няма да ми се осмисли денят“. Тези трикове на менторите не са нещо необичайно за „X Factor“. Зрителите видяха как и другите ментори изпитваха самообладанието и увереността на участниците си. Криско обаче добави и малко габровски привкус в опита си да заблуди Иван дали продължава или отпада. Въпреки хапливата си шега, Криско оцени по достойнство таланта на севлиевеца и ще продължим да гледаме Иван и на голямата сцена.

Видео от „габровската шега“ на Криско вижте тук.