Начало За Забава Събития Коледната елха грейна в Севлиево

Коледната елха грейна в Севлиево

1569

Дъждът не успя да помрачи празничното настроение в Севлиево и общината стана първата, чиято елха грейна в коледна премяна. Празничните светлини на града озариха пътя на най-желания от малки и големи гост– Дядо Коледа. Добрият старец се беше загубил в тъмнината, но благодарение на Снежанка и джуджетата от Детския комплекс и 1Б група на детска градина „Пролет“ 2, които със своите песни и танци запалиха светлините, той успя да пристигне навреме и да зарадва всички, които го очакваха с нетърпение.

Децата от Младежкия център влязоха в ролята на помощници на мисис Санта Клаус и заедно със Снежанка раздадоха на всички присъстващи деца сладките, които жената на Дядо Коледа сама беше изпекла.

Оказа се, че най-послушните деца са именно в Севлиево и затова скъпият гост от Лапландия обеща и тази година да има подаръци за всички малки, големи и още по- големи деца, както и за техните родители. А до настъпването на Святата нощ, Дядо Коледа сътвори още едно чудо и невероятна празнична заря огря небето над града.

Тази година коледната украса на Севлиево го превърна в част от истинска приказка, която носи коледния дух и трепетното очакване на най-мечтания празник от календара.